fbpx

Schimbare destinație apartament

Emilian Ion

Emilian Ion

Ing. Autorizat ANCPI
0758030373
[email protected]

Schimbare destinație spațiu apartament in spațiu comercial fără modificări interioare

intrebari cadastru, acte cadastru

Schimbarea destinatiei unui imobil(apartament) situat in zona comercială, parter a clădirii se poate face la oficiul de cadastru cu înaintarea unei cereri însoțită de un document de la primăria pe raza căreia se afla imobilul prin care se atesta faptul ca nu se vor aduce modificări spațiului.

Documentele necesare eliberării documentului primăriei sunt: documentația cadastrala, extras carte funciara actualizata la zi, actele de proprietate și copia CI proprietar.

Pentru spațiile comerciale mai mari de 50 mp este obligatoriu asigurarea acceselor carosabile separate pentru consumatori, personal și aprovizionare.

inapoi

Navigare rapida

Formular contact

Expertiza tehnica MLPAT apartament
Expertiza tehnica MLPAT apartament

Expertiza tehnia MLPAT apartament Expertiza MLPAT apartament bloc Expertiza tehnica MLPAT pentru apartamente este solicitata de regula dupa ce s-au facut modificari interioare – intrare in legalitate ori se intentioneaza realizarea unor lucrari de construire.

Expertiza MLPAT Primarie

Expertiza MLPAT pentru Primarie Ce este expertiza MLPAT Prin Certificatul de Urbanism, primaria solicita Expertiza MLPAT in situatia in care se constata ca lucrarile de construire s-au realizat fara respectarea autorizatiei de construire, lipsa acesteia

Durata cadastru si intabulare

Cat dureaza cadastrul si intabularea Documentatia cadastrala constituie o parte importanta a actelor de proprietate ale unui imobil. Vanzarea imobilului si orice alta operatiune notariala privind dreptul de proprietate se va baza pe cadastru si