fbpx

Scoaterea din circuitul agricol al terenurilor din intravilan

Emilian Ion

Emilian Ion

Ing. Autorizat ANCPI
0758030373
[email protected]

Scoaterea din circuitul agricol al terenurilor din intravilan

intabulare teren extravilan

Terenurile construibile situate in intravilan se scot din circuitul agricol definitiv prin emiterea autorizație de construire.

Pentru scoaterea din circuitul agricol doar a unei părți din terenul agricol situat in intravilan, autorizația de construire va fi însoțită de documentația cadastrala.

Terenurile situate in extravilan se trec in intravilan in baza elaborarii unor planuri urbanistice PUG sau PUZ cu obtinerea in prealabil al avizului privind clasa de calitate al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale(MADR).

inapoi

Navigare rapida

Formular contact

Expertiza tehnica MLPAT apartament
Expertiza tehnica MLPAT apartament

Expertiza tehnia MLPAT apartament Expertiza MLPAT apartament bloc Expertiza tehnica MLPAT pentru apartamente este solicitata de regula dupa ce s-au facut modificari interioare – intrare in legalitate ori se intentioneaza realizarea unor lucrari de construire.

Expertiza MLPAT Primarie

Expertiza MLPAT pentru Primarie Ce este expertiza MLPAT Prin Certificatul de Urbanism, primaria solicita Expertiza MLPAT in situatia in care se constata ca lucrarile de construire s-au realizat fara respectarea autorizatiei de construire, lipsa acesteia

Durata cadastru si intabulare

Cat dureaza cadastrul si intabularea Documentatia cadastrala constituie o parte importanta a actelor de proprietate ale unui imobil. Vanzarea imobilului si orice alta operatiune notariala privind dreptul de proprietate se va baza pe cadastru si