Reparatii statii totale

Partenerii noștri de la Axel Grup SRL oferă o gamă largă de servicii de reparații și întreținere pentru stații totale, manuale sau robotice, în special pentru gama Leica, Trimble și Topcon. Cu o echipă de tehnicieni experimentați și utilizând exclusiv piese de schimb originale, asigură servicii de calitate și fiabile, adaptate condițiilor actuale ale pieței.

Serviciile Axel Grup includ:

  • Repararea Dispozitivelor de Măsurare a Distanțelor: Reparatii pentru dispozitivele EDM, cu sau fără Laser (TC/TCR), asigurând funcționalitatea optimă a echipamentelor.

  • Reparatii Plăci de Bază: Diagnosticare si remediere a problemelor survenite de la defectiuni ale placii de baza a instrumentelor topografice.

  • Calibrare Compensator: Aparatura de calibrare pentru compensatoarele instrumentelor de masurare Leica, Trimble si Topcon.

  • Înlocuire Mecanisme de Acționare Hz, V: înlocuirea mecanismelor de acționare orizontale și verticale, asigurând precizia și fiabilitatea instrumentelor.

  • Înlocuire Nivele Torice, Sferice:  înlocuirea nivelurilor torice și sferice defecte pentru masuratori precise.

Consultație Prealabilă pentru Instrumentele Afectate

În cazul unor accidente care au provocat daune instrumentului, Axel Grup oferă consultanțe pentru instrumentele căzute sau lovite. Reparațiile sunt posibile numai după o evaluare atentă a severității impactului, pentru a determina cea mai bună soluție de remediere.

Contact

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o reparație, vă recomandăm să contactați echipa Axel Grup SRL prin telefon sau prin formularul rapid. Ei sunt pregătiți să răspundă întrebărilor dumneavoastră și să vă ofere suportul necesar.

Adresa:

Program de lucru:

Luni – vineri, intre orele 8:30 – 17:00

Telefon:

Str. Apicultorilor nr. 6, Vitanesti, Jud. Teleorman

Formular rapid: