fbpx

Lucrari de amenajari interioare

Emilian Ion

Emilian Ion

Ing. Autorizat ANCPI
0758030373
[email protected]

Lucrari de amenajari interioare, cu si fara desfiintare pereti.

Lucrari de amenajari interioare prin care se elimina pereti 

Pentru lucrările necesare modificării compartimentarilor interioare atunci cand se elimina pereti interiori este necesară obținerea unei autorizații de construire/desființare.

Pentru acest tip de lucrări trebuie întocmita o documentație tehnica cu conținut simplificat care cuprinde următoarele:

  • Memoriu arhitectura.
  • Releveu interior.
  • Propunerea de compartimentare/desființare cu avizul proiectantului inițial sau după caz expertiza tehnica a imobilului care urmează a fi modificat.

Lucrari de amenajari interioare fara desfiintare de pereti 

Pentru lucrarile de amenajare interioara atunci cand nu se modifica pereti interiori nu este necesara obtinerea autorizatiei de constructie, conform legii 50/1991 actualizata in 2020 privind autorizarea lucrarilor de constructie. Va fi necesar totusi sa obtineti acordul primariei care va emite o adeverinta in acest sens; adeverinta se obtine in urma depunerii unei cereri, insotita de actele imobilului si schita cu modificarile pe care le aveti in vedere.

Acte necesare adeverinta de la primarie conform careia modificarile interioare nu necesita autorizatie de construire.

Masuratorile cadastrale: relevee interioare cu situatia actuala si propunerea de modificare a peretilor interiori.

Actele de proprietate

Actele de identitate ale proprietarilor

Pentru mai multe informatii sau programari de lucrari va stam la dispozitie.

Actualizarea lucrarilor de amenajare interioara in Cartea Funciara – OCPI

Pentru actualizarea noilor modificari in Cartea Funciara este necesar sa obtineti o adeverinta de la Primarie prin care se atesta faptul ca lucrarile executate nu necesita obtinerea autorizatiei de constructie.

 

Ing. Emilian Ion

0758 030 373

 

Inapoi

Navigare rapida

Formular contact

Expertiza tehnica MLPAT apartament
Expertiza tehnica MLPAT apartament

Expertiza tehnia MLPAT apartament Expertiza MLPAT apartament bloc Expertiza tehnica MLPAT pentru apartamente este solicitata de regula dupa ce s-au facut modificari interioare – intrare in legalitate ori se intentioneaza realizarea unor lucrari de construire.

Expertiza MLPAT Primarie

Expertiza MLPAT pentru Primarie Ce este expertiza MLPAT Prin Certificatul de Urbanism, primaria solicita Expertiza MLPAT in situatia in care se constata ca lucrarile de construire s-au realizat fara respectarea autorizatiei de construire, lipsa acesteia

Durata cadastru si intabulare

Cat dureaza cadastrul si intabularea Documentatia cadastrala constituie o parte importanta a actelor de proprietate ale unui imobil. Vanzarea imobilului si orice alta operatiune notariala privind dreptul de proprietate se va baza pe cadastru si