Expertiza MLPAT casa, anexa

Emilian Ion

Emilian Ion

Ing. Autorizat ANCPI
0757557627
[email protected]

Cum se obtine, acte necesare, pret Expertiza tehnica MLPAT casa, anexa

Expertiza tehnica MLPAT

Expertiza tehnica MLPAT, casa fara autorizatie

Conform legii intrarea in legalitate a constructiilor edificate fara autorizatie sau cu nerespectarea prevederilor acesteia se face prin obtinerea Certificatului de edificare de la primaria in circumscriptia careia se afla imobilul daca s-au implinit 3 ani de la data edificarii constructiei iar termenul de aplicare a amenzilor s-a prescris.

Expertiza pentru modificari interioare casa, anexa

Daca sunt realizate modificari interioare pentru care nu s-a solicitat Autorizatie de Construire ori negatie pentru modificari interioare nestructurale conform legii 50/1991 privind autorizarea lucrarilor de constructie va fi necesara de asemenea obtinerea certificatului de edificare si actualizarea releveelor interioare.

Ce este certificatul de atestare

Certificatul de atestare a edificarii este un act administrativ eliberat de Primarie care se elibereaza la finalul edificarii si releva faptul ca la baza construirii sta o autorizatie de construire valabila, exista proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor si sunt respectate si celelalte dispozitii legale in materie. Certificatul de edificare se elibereaza pentru inscrierea constructiei in cartea funciara, in conditiile art. 37 alin. (1) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Cum obtin Certificatul de edificare

Edificarea unei locuinte, anexe construite fara autorizatie se obtine pe baza urmatoarelor documente:

 1. Masuratori cadastrale
 2. Expertiza tehnica MLPAT privind structura de rezistenta a cladirii si riscul seismic
 3. Memoriu arhitect
 4. Nota de constatare Politia Locala – departamentul Disciplina in constructii

Cat costa cadastru pentru casa, anexa

Costul expertizei MLPAT pentru o locuinta difera in functie de complexitatea si amploarea lucrarilor executate, ne poti suna oricand de luni pana vineri intre orele 08:30 – 19:00 pentru ne explica speta si obtine pretul lucrarii dvs.

Cadastru casa construita fara autorizatie

Odata obtinut certificatul/adeverinta de edificare se intocmeste dosarul cadastral care se va depune ulterior la OCPI, Oficiu de Cadastru si Publicitate Imobiliara care va dispune intabularea cladirii in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

Cat costa cadastru pentru o casa, anexa

Pret cadastru si intabulare valabil in Bucuresti si Ilfov

Pret Cadastru casa Parter

1000 lei
 • RELEVEE INTERIOARE
 • PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE
 • DOSAR CADASTRAL INTABULARE
PARTER

Cadastru imobil P+1E

1200 lei
 • RELEVEE INTERIOARE
 • PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE
 • DOSAR CADASTRAL INTABULARE
P SI ETAJ

Cadastru imobil P+1E + M

1400 lei
 • RELEVEE INTERIOARE
 • PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE
 • DOSAR CADASTRAL INTABULARE
P + 1E+M

Expertiza anexa Garaj

De multe ori se considara ca garajul ori alta anexa avand o categorie de folosinta importanta mai redusa nu necesita autorizatie de construire – lucru cat se poate de fals deoarece conform legii 50/1991 orice constructie, imprejmuire necesita eliberarea unei autorizatii de construire de catre Primarie. Daca nu aveti autorizatie de construire pentru garaj sau alte constructii anexe nu le veti putea inscrie in cartea funciara. Pentru intrarea in legalitate se vor urma aceiasi pasi respectiv realizarea masuratori cadastrale, expertiza MLPAT, memoriu arhitect privind respectarea prevederilor documentatiilor urbanistice, nota constatare politia locala si obtinere Certificat / Adeverinta de edificare.

Cere o oferta de pret pentru Expertiza Tehnica MLPAT completand formularul de mai jos si te contactam noi in scurt timp.

Drepturi Copyright

Articolele de pe acest site sunt proprietatea e-CADASTRU.ro si sunt protejate de legea nr.8/1996 privind dreptul de autor. Conținutul articolului poate fi preluat în limita a 300 de cuvinte și doar cu citarea sursei cu link activ către adresa articolului original. In caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. vă mulțumim pentru înțelegere.

Cadastru si intabulare Sector 1

Pentru a efectua cadastru și intabularea unui imobil în Sector 1, București, sunt necesare o serie de documente tehnice și juridice pe care vom incerca sa le detaliem in continuare pentru a clarifica pe cât

Asigurare locuinta pentru cadastru

Asigurarea locuintei obligatorie pentru Cadastru si intabulare Asigurarea pentru locuințe de tip PAD este obligatorie pentru realizarea cadastrului și întabulării, conform Legii 115/2023, care modifică Legea 260/2008. Prevederile acestei legi au intrat în vigoare începând

Cadastru Voluntari

Ghid complet pentru a realiza cadastru si intabularea in Voluntari Ce înseamnă cadastru și intabulare? Cadastrul se referă la procesul de înregistrare a proprietăților imobiliare într-un registru oficial, care include detalii precum amplasamentul, dimensiunile, limitele

Cadastru si intabulare Buftea

Cadastru și Intabulare a Imobilelor în Buftea, Ilfov Cadastrul și intabularea imobilelor reprezintă procesul de înregistrare și actualizare a datelor referitoare la proprietăți în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară. Aceste informații sunt

certificat fiscal
Ce este cadastrul și cum funcționează în România?

Cadastrul în România: O privire de ansamblu Cadastrul este un sistem complex de evidență tehnică, economică și juridică a tuturor bunurilor imobile (pământ, ape, păduri, construcții etc.). Acesta a evoluat de-a lungul timpului, de la