fbpx

Expertiza MLPAT casa, anexa

Emilian Ion

Emilian Ion

Ing. Autorizat ANCPI
0757557627
[email protected]

Cum se obtine, acte necesare, pret Expertiza tehnica MLPAT casa, anexa

Expertiza tehnica MLPAT

Expertiza tehnica MLPAT, casa fara autorizatie

Conform legii intrarea in legalitate a constructiilor edificate fara autorizatie sau cu nerespectarea prevederilor acesteia se face prin obtinerea Certificatului de edificare de la primaria in circumscriptia careia se afla imobilul daca s-au implinit 3 ani de la data edificarii constructiei iar termenul de aplicare a amenzilor s-a prescris.

Expertiza pentru modificari interioare casa, anexa

Daca sunt realizate modificari interioare pentru care nu s-a solicitat Autorizatie de Construire ori negatie pentru modificari interioare nestructurale conform legii 50/1991 privind autorizarea lucrarilor de constructie va fi necesara de asemenea obtinerea certificatului de edificare si actualizarea releveelor interioare.

Ce este certificatul de atestare

Certificatul de atestare a edificarii este un act administrativ eliberat de Primarie care se elibereaza la finalul edificarii si releva faptul ca la baza construirii sta o autorizatie de construire valabila, exista proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor si sunt respectate si celelalte dispozitii legale in materie. Certificatul de edificare se elibereaza pentru inscrierea constructiei in cartea funciara, in conditiile art. 37 alin. (1) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Cum obtin Certificatul de edificare

Edificarea unei locuinte, anexe construite fara autorizatie se obtine pe baza urmatoarelor documente:

 1. Masuratori cadastrale
 2. Expertiza tehnica MLPAT privind structura de rezistenta a cladirii si riscul seismic
 3. Memoriu arhitect
 4. Nota de constatare Politia Locala – departamentul Disciplina in constructii

Cat costa cadastru pentru casa, anexa

Costul expertizei MLPAT pentru o locuinta difera in functie de complexitatea si amploarea lucrarilor executate, ne poti suna oricand de luni pana vineri intre orele 08:30 – 19:00 pentru ne explica speta si obtine pretul lucrarii dvs.

Cadastru casa construita fara autorizatie

Odata obtinut certificatul/adeverinta de edificare se intocmeste dosarul cadastral care se va depune ulterior la OCPI, Oficiu de Cadastru si Publicitate Imobiliara care va dispune intabularea cladirii in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

Cat costa cadastru pentru o casa, anexa

Pret cadastru si intabulare valabil in Bucuresti si Ilfov

Pret Cadastru casa Parter

1000 lei
 • RELEVEE INTERIOARE
 • PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE
 • DOSAR CADASTRAL INTABULARE
PARTER

Cadastru imobil P+1E

1200 lei
 • RELEVEE INTERIOARE
 • PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE
 • DOSAR CADASTRAL INTABULARE
P SI ETAJ

Cadastru imobil P+1E + M

1400 lei
 • RELEVEE INTERIOARE
 • PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE
 • DOSAR CADASTRAL INTABULARE
P + 1E+M

Expertiza anexa Garaj

De multe ori se considara ca garajul ori alta anexa avand o categorie de folosinta importanta mai redusa nu necesita autorizatie de construire – lucru cat se poate de fals deoarece conform legii 50/1991 orice constructie, imprejmuire necesita eliberarea unei autorizatii de construire de catre Primarie. Daca nu aveti autorizatie de construire pentru garaj sau alte constructii anexe nu le veti putea inscrie in cartea funciara. Pentru intrarea in legalitate se vor urma aceiasi pasi respectiv realizarea masuratori cadastrale, expertiza MLPAT, memoriu arhitect privind respectarea prevederilor documentatiilor urbanistice, nota constatare politia locala si obtinere Certificat / Adeverinta de edificare.

Cere o oferta de pret pentru Expertiza Tehnica MLPAT completand formularul de mai jos si te contactam noi in scurt timp.

Drepturi Copyright

Articolele de pe acest site sunt proprietatea e-CADASTRU.ro si sunt protejate de legea nr.8/1996 privind dreptul de autor. Conținutul articolului poate fi preluat în limita a 300 de cuvinte și doar cu citarea sursei cu link activ către adresa articolului original. In caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. vă mulțumim pentru înțelegere.

Navigare rapida

Formular contact

Memoriu arhitectura intrare in legalitate

Memoriu arhitect pentru obtinerea certificatului de edificare Memoriu tehnic arhitectura intrare in legalitate Memoriul arhitectural intocmit de arhitect sau urbanist cu drept de semnatura se solicita in special pentru proiectele de intrare in legalitate in

Cadastru si intabulare Sector 1

Cadastru Sector 1 Cadastru si intabularea sunt proceduri obligatorii in vederea realizarii operatiunilor privind dreptul de proprietate, vanzare, act de donatie, construire etc. Cadastru este partea tehnica, masurarea propriuzisa a proprietatii si intocmirea Planului de

Intrare in legalitate constructii

Intrare in legalitate constructii edificate fara autorizatie Construcţiile edificate fără autorizaţie de construire au dat naştere unor discuţii între urbaniştii şi între arhitecţii şefi ai structurilor administraţiei publice la nivel local şi judeţean în condiţiile

Acte intabulare casa

Acte necesare cadastru si intabulare casa Cadastrul si intabularea unei case se realizeaza atunci cand dorim sa inscriem dreptul de proprietate asupra imobilului in cartea funciara la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara(OCPI). Cadastrul si

Expertiza tehnica MLPAT apartament
Expertiza tehnica MLPAT apartament

Expertiza tehnia MLPAT apartament Expertiza MLPAT apartament bloc Expertiza tehnica MLPAT pentru apartamente este solicitata de regula dupa ce s-au facut modificari interioare – intrare in legalitate ori se intentioneaza realizarea unor lucrari de construire.